bag det flotte ydre

WordPress og Joomla!

Content Management-systemer (CMS) giver dig mulighed for at logge ind fra en hvilken som helst computer og vedligeholde din hjemmeside. Hvad enten du sidder på en cafe i indre København, ligger under sydens palmer og slikker sol eller måske bare lige skal lave en ændring, kan du logge ind i et overskueligt administrationssystem og vedligeholde hjemmesidens indhold – også via din iPhone eller iPad.

Vi anbefaler CMS-løsningerne WordPress og Joomla!. Både WordPress og Joomla! er gennemprøvede og velfungerende Open Source-systemer med mange tusinde udvidelsesmuligheder – både gratis og kommercielle. Selve systemerne er gratis og fritaget for licensafgifter, og man sparer således mange penge på teknikken – vel at mærke uden, at det går ud over funktionaliteten eller driftsikkerheden.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering bliver til stadighed mere og mere krævende. Tidligere tiders brug af meta-tags og søgeord benyttes i mindre og mindre grad af søgemaskinerne – særligt Google har stor fokus på kvaliteten af deres søgeresultater og vægter nu i højere grad end tidligere en hjemmesides indhold og popularitet på de sociale medier som fx Linkedin, Facebook og ikke mindst Google+. En velbesøgt og populær hjemmeside opnår således en bedre placering i søgemaskineresultaterne end en statisk hjemmeside uden opkobling til de sociale medier.

Designfirmaet indarbejder altid teknisk søgemaskineoptimering samt opkobling til de sociale medier i løsningerne, hvad enten de er små eller store. For hvad hjælper det, hvis hjemmesiden er nok så fin, men ikke kan findes på søgemaskinerne?

Responsive webdesign

Responsive webdesign er fleksibelt webdesign. En responsivt designet og kodet hjemmeside tilpasser automatisk udseendet i forhold til den besøgendes medie. Hjemmesiden indeholder så at sige flere forskellige design, der bliver (de)aktiveret på baggrund af fx den besøgendes skærmstørrelse.

Statistik (Lokal og/eller Google Analytics)

Et ordentligt statistikværktøj er en nødvendighed, hvis man løbende vil optimere hjemmesiden og dermed øge besøgstallene. Designfirmaet tilbyder integration af Google Analytics i alle hjemmesideløsninger. Google Analytics gør det bl.a. muligt at følge med i hvilke sider, der er populære, hvilke medier de besøgende anvender til at besøge siden, henvisninger fra andre sider osv.

Bevar din placering i søgemaskinerne

I forbindelse med udarbejdelsen af en ny hjemmeside, er det normalt, at siderne skifter link/adresse. Er man ikke opmærksom på dette og tager de fornødne forholdsregler, mister man hurtigt optjent linkværdi og placering i søgemaskinerne. I de tilfælde hvor det er muligt, oprettes såkaldte 301-viderestillinger i forbindelse med lancering af den nye hjemmeside. En 301-viderestilling sørger for, at den besøgende ikke mødes med en 404-side (siden findes ikke), men i stedet sendes videre til den nye adresse. Det samme gør fx Google, der som en ekstra bonus også ændrer henvisningen i søgemaskinens indeksering, således at du ikke mister værdifuld og opsparet linkværdi i forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside.

Sociale medier, opkobling til

Designfirmaet tilbyder opkobling til de sociale medier. Kontakt os for yderligere oplysninger.