og e-handel

Når din forretning skal på nettet, er der flere faktorer, der spiller ind på, om du får succes eller ej. Ud over at designet selvfølgelig skal være målrettet din målgruppe, skal løsningen fungere på tværs af medier, ligesom købsprocessen skal være så enkel og tillidsvækkende som muligt.

Alt for mange potentielle kunder efterlader kurven, før købet er gennemført, ganske enkelt fordi købsprocessen enten er for uoverskuelig eller der er indlagt for mangte stop. Det er bl.a. vigtigt med effektive call to action-knapper som fx tydelige knapper til Læg i kurv eller Kontakt.

Dine kunder skal guides igennem købsforløbet.

Funktionelt design er godt design,
godt design er funktionelt design

Michael Jerndorff

Ligesom det er tilfældet med hjemmesider, er e-handelen mobil. Flere og flere handler online via mobilen og i særdeleshed via iPads og tablet-computere. En dårligt designet webshop – der måske tilmed ikke fungerer ordentligt på mobile enheder – er lig med lav konvertering, dvs. dine besøgende bliver ikke til betalende kunder. De finder ganske enkelt andre steder at handle, og du går glip af omsætningen. Det er derfor vigtigt, at webshoppen er rigtigt designet og tilrettelagt, så konverteringen bliver størst mulig.

Der findes flere velfungerende webshopløsninger på markedet. Hvilket system, der passer bedst til dig, afhænger bl.a. af antallet og typen af varer.

Vi laver både små og store webshopløsninger, og vi anbefaler WooCommerce til WordPress, der er en gennemprøvet og udbredt webshopløsning med mange tilpasningsmuligheder.

Lad os skabe din næste webshop og kom godt fra start. Vi producerer kvalitetsløsninger, der sælger!