Udtalelser:

Michael har gennem udviklingen af både mit logo og min hjemmeside udvist en god balance mellem at lytte efter mine behov og idéer OG samtidig inspireret og rådgivet ud fra sin faglige og kreative tilgang og erfaring. Jeg kan på det varmeste anbefale Designfirmaet Jerndorff.

Birgitte Nortvig- fra strategi til handling

Outstanding service båret af generøsitet, tålmodighed, omhyggelighed, fleksibilitet og pædagogisk sans – med stor indlevelse i opgaven med at omdanne alt branding-arbejde til et klart visuelt webdesign, der også spiller funktionelt.

Bensaid VincentExplore your Wisdom

Siden 2005 har Michael Jerndorff gentagne hjulpet mig med flere forskellige opgaver – alle til fuld tilfredshed. Lige fra min speciallægepraksis’ visuelle identitet og hjemmeside - der aktuelt er blevet redesignet og gjort mobilvenlig - til mine hobbyhjemmesider og logodesign.

Michael Jerndorff har hver gang forstået at komme med gode oplæg, og vi har haft en god feed back i processen, så resultatet blev lige som jeg ønskede det.

Edith Ingerslev Svare, speciallæge, ph.d.

Michael Jerndorff har designet mit logo og udviklet min nye hjemmeside: Fortuna Kurser. Han har lyttet til mine ideer og ønsker og opfyldt dem helt perfekt med sin kreative sparring og super kundeorienterede tilgang. Jerndorff er yderst kompetent og samarbejdet har været helt i top. Jeg er særdeles tilfreds med det færdige produkt og giver derfor Jerndorff mine bedste anbefalinger.

Pia Hardy, direktør, Fortuna Kurser