Om Designfirmaet

Gennem årene har vi opbygget en bred specialviden, så vi i dag kan tilbyde ekspertbistand på en lang række områder inden for: web, grafisk design, journalistik, sociale medier, video, foto, musik og lyd.

Vi har specialiseret os i komplette identitetsløsninger med alt hvad dette måtte indebære. Hvad enten det er den lille løsning, der omfatter et nyt logo og måske en hjemmeside eller mere omfattende designlinjer, journalistik, lyd og billede, så tilbyder vi at løse opgaven.

Vi løser også andre typer opgaver såsom produktion af visitkort, plakater, etiketter, roll up’s, brochurer, foldere, kataloger, skiltning, speak, musik og meget mere.

Hvad enten opgaven er lille eller stor, løser vi den altid med samme professionalisme og sans for detaljen.

Designfirmaet Jerndorff blev etableret i 2008 og ejes af Michael Jerndorff. Konceptet er enkelt:

Jeres succes er vores succes!

Kontakt Michael for en uforpligtende snak, om hvad vi kan tilbyde. Ring på telefon 23 20 44 66 eller skriv til [email protected].

„Human Resources“

Michael Jerndorff

Grafisk og digital designer

Michael er uddannet grafiker og har en mangeårig baggrund som grafisk designer og webudvikler. Michael begyndte sin grafiske karriere i 1989, hvor han fik ansættelse som grafiker på en lille københavnsk tegnestue. Siden er det blevet til lærerige ansættelser hos anerkendte københavnske og sjællandske design- og reklamebureauer som fx designbureauet Mollerup Designlab A/S, hos hvem han lærte alt der er værd at vide om visuelle identiteter.

Rasmus Thorlacius

Skribent og SoMe-specialist

Rasmus er vores tekstsnedker og content strategist. Med sig af erfaring har han en kandidatgrad fra Københavns Universitet og en god portion professionel erfaring som journalist, redaktør og social media manager. Rasmus har blandt andet konsulteret firmaer som David K og Nordea om kommunikationsløsninger, og haft længerevarende samarbejder med virksomheder som base1 A/S og Lind & Risør A/S.

Thomas Windfeld

Speak, audio og video

Thomas står for alt, der har med lyd at gøre hos os – lige fra musik til speak. Han kommer med en god portion erfaring fra musikbranchen, hvor han bl.a. har produceret musik for Ace of Base, Barry White, Thomas Helmig, Erann DD, Caroline Henderson, Karen Busck, Søren Sko m.fl. Han har både været inhouse-producer og freelancer og løst opgaver for de største plade- og filmselskaber i landet. For sit arbejde har Thomas modtaget adskillige guld-, platin- og dobbeltplatinplader.